|
Konkurs do nowej edycji ksi??ki "Wojny Gitarowe" |
| Autor |
Wiadomość |
master

|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 09:09
|
|
|
Ja te? bym w?a?nie radzi? nie nagrywa? dw?ch kawa?k?w, tylko jeden porz?dny, kt?ry wygra konkurs i b?dzie si? nadawa? ju? na projekt, ale to tylko taka moja sugestia.
Chcia?bym te? zasugerowa?, ?eby w kolejnej edycji utwory by?y jak najbardziej chwytliwe, bo po ostatnich Music Mediach ju? wiemy, co si? podoba publiczno?ci, a przecie? chodzi o to, ?eby si? podoba?o i by?o kupowane
Trzeba si? te? liczy?, ?e ka?dy projekt b?dzie promowany i pewnie imprezy z Waszym udzia?em b?d? normalk?. Szkoda by by?o gdyby co roku pojawia?o si? tak ma?o gitarzyst?w, jak przy okazji ostatniej imprezy. Jest to dla Was szansa pokazania si? i trzeba j? wykorzysta |
_________________ Grunt to podstawa! Ale pamiętaj też Gość o zasadach portalu i trenuj na gitarze!
Link Directory - Cheaplinker.com
Ogłoszenia Motoryzacyjne - Autores.pl
Free Image Hosting - Photoadder.com
 |
|
|
|
 |
Thewool

Wygrane bitwy: 15
Przegrane bitwy: 10
|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 09:19
|
|
|
| master napisał/a: | | Szkoda by by?o gdyby co roku pojawia?o si? tak ma?o gitarzyst?w |
A tak chcia?em wszystkich pozna?:(
Masta, a wogole to wiesz co? na temat sprzedazy Wojen Gitarowych 2009?? Idzie to jako?? Przyje?o sie nawet?
Skoro kolejna edycja ta?c?w z gitar?, to pewnie nawet im sie to musi opyla?:D |
_________________ Ibanez RG1527Z-BK
Fender Stratocaster
Ovation 1868 Elite |
|
|
|
 |
krajew4

Wygrane bitwy: 2
Przegrane bitwy: 1
|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 09:36
|
|
|
| Ja niedawno zakupi?em ksi??ke, i musz? powiedzie?, ?e mi?o si? czyta, ba?aki fajne, a szczeg?lnie ba?ak Igloo po prostu wymi?t? wszystko, niesamowity klimat i melodie :) Fajnie poczyta? :) A i jeszcze moja dziewczyna Badi Ciebie widzia?a na Solo ?ycia w TV gdzie?, bo powiedzia?a, ?e masz tak? sam? koszulk? jak ja "Dangerous guitar riffs" i ?e si? chyba troche zestresowa?e? jak udziela?e? jakiego? wywiadu :> Pozdro :> |
|
|
|
 |
glina
|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 10:37
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez glina Pon 01 Mar, 10 11:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
waldi

Wygrane bitwy: 6
Przegrane bitwy: 9
Remisy: 1
|
|
|
|
 |
master

|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 15:33
|
|
|
Chodzi?o mi Glina o to, ?e kawa?ek wystawiony do konkursu mo?e by? r?wnocze?nie propozycj? ju? do ksi??ki i dlatego najlepiej nagra? co? z prawdziwego zdarzenia, wygra? tym utworem konkurs i podes?a? go, jako utw?r do projektu.
Pisz? o tym, bo ostatnio by?o tak, ?e gitarzy?ci do samego konkursu wysy?ali jakie? kr?tkie nagrania, a p??niej do samego projektu komponowali nowy utw?r. |
_________________ Grunt to podstawa! Ale pamiętaj też Gość o zasadach portalu i trenuj na gitarze!
 |
|
|
|
 |
glina
|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 15:36
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez glina Pon 01 Mar, 10 11:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Badi

Wygrane bitwy: 7
Przegrane bitwy: 9
|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 16:42
|
|
|
Krajew, mnie na Solo ?ycia nie bylo, nie gralem, nie dostalem sie do fina?u
Ja juz troche mam gotowych projekt?w, ale nie wiem czy pr?bowa? stworzy? co? calkowicie nowego... Fakt, jest mozliwosc pokazania sie na scenie, a co do userow z wg mysle ze na przyszly rok i tak bedzie wiecej ludzi z wg to sie na pewno wkoncu poznamy wszyscy ;P |
_________________ http://www.myspace.com/mateuszbadura
www.youtube.com/user/mateuszbadi
 |
|
|
|
 |
Darek B.

Wygrane bitwy: 8
Przegrane bitwy: 5
|
Wysłany: Pon 26 Paź, 09 19:35
|
|
|
Chcia?bym te? zasugerowa?, ?eby w kolejnej edycji utwory by?y jak najbardziej chwytliwe...
Mo?e zrobi? Sweet Memories 2 hahahahhah... eeeeeeee ?artowa?em :))) |
|
|
|
 |
master

|
Wysłany: Wto 27 Paź, 09 09:03
|
|
|
| Powiem szczerze, ?e to sugestia Grze?ka Templina, bo uzna? on, ?e utwory nie powinny by? tworzony tylko z my?l? o m?odych, kt?rzy skorzystaj? z tab?w, ale przede wszystkim z my?l? o publiczno?ci (pod scen? i w domu), kt?r? b?dziecie musieli zainteresowa?, a nie koniecznie czego? nauczy?. Ja by?bym r?wnie? za tym. |
 |
|
|
|
 |
glina
|
Wysłany: Wto 27 Paź, 09 09:28
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez glina Pon 01 Mar, 10 11:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
master

|
|
|
|
 |
Iglooo

Wygrane bitwy: 3
Przegrane bitwy: 2
Punkty presti?u: 1
|
Wysłany: Wto 27 Paź, 09 22:14
|
|
|
no to zacz??em tworzenie :)
mam nadziej?, ?e wszystko potoczy si? zgodnie z planami i za rok zn?w zobacz? mordy WG pij?ce razem r??nego typu trunki :)))) |
_________________ www.myspace.com/peterp84
www.iglooo.muzzo.pl |
|
|
|
 |
glina
|
Wysłany: Sro 28 Paź, 09 11:18
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez glina Pon 01 Mar, 10 11:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GroszeK

Wygrane bitwy: 3
Przegrane bitwy: 4
Punkty presti?u: 1
|
Wysłany: Sro 28 Paź, 09 19:27
|
|
|
| No... To ja za miesi?c b?d? mia? 16 lat :P Nie b?d? si? wyr??nia? tak bardzo na tle innych staruch?w ,o ile si? dostan?.. :D |
_________________ Pos?uchaj moich utwor?w ! Groszek na Muzzo! |
|
|
|
 |
|
|